Omul în toate gândurile lui

Crima de dimineata

Privesc rece la topor, il insfac, arunc cu el prin jur si daram cateva lucruri de pe pereti, fac cateva gauri apoi sunt linistit. Atunci intra pe usa, toporul mi-e la indemana, il arunc iar, loveste cu zgomot tacut fruntea de os tare si acum se prevale pe gresia rece si primitoare. Sangele i se scurge sub ea, devine o balta neagra pe maroniul pardoselii. Privirea-i pare ca ma urmareste, cu ochii inca neinchisi, vrea sa-si vada apocalipsul, si si-l vede stand relaxat la doi metri in fata, zambind sadic.

Incep mutilarea cadavrului intrat in rigor mortis, scot cu grija pielea de pe el apoi o asez intinsa pe jos in cealalta camera. Fara blana este, insa aduce putin cu blana unui urs asezata in fata unui semineu dintr-o cabana idilica de munte. Muschii inca sunt in spame involuntare lipsiti de ascunzisul vestmantului natural. Ochii, aceiasi care ma urmareau mai devreme, privesc bulbucati din orbite, iar dintii sunt asezati parca pentru un zambet cu gura pana la urechi. Poate daca ar mai avea buze asa ar fi. Locul in care a intrat toporul este ca o falie, falia care i-a pus sfarsit vietii ei. Poate pentru un necrofil seamana chiar cu labiile unei femei aflate la ciclu.

Apoi visul se termina, ma trezesc calm, relaxat, casa arata ca inainte, pardoseala curata, nici urma de cadavru sau semne. Eu sunt omul primit din nou de societate in randurile sale, un nebun cu propriile temeri, planuri, posedat de un sadism incapabil de cuprins in limba saraca scrisa sau de imaginatia multora.

Posted from WordPress for Windows Phone

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: