Omul în toate gândurile lui

Din strafundurile istoriei, sau mai mult din analele ei, sau doar direct din fundul ei, ziarul Adevarul a scos o poveste despre pidosniciile de la Doftona, penitenciarul unde a fost si Ceausescu sau Dej. Printr-o idee de-a lui a fost intocmita o carte unde a scapat si acest episod, dar pe care a avut grija sa-l scoata din varianta finala. Detaliile mari sunt asa: unul, mai sef pe vremea aia, primea in celula baieti, mandrii socialisti, si acolo nu-i chema pentru jocuri de societate sau jocuri de cuvinte. Detaliile normale sunt asa: crede cineva ca intr-o-nchisoare nu exista cazuri de homosexualitate? Daca e asa, sa iasa pe varfuri din societate. De la cea mai stilata inchisoare franceza, pana la una din defavorizata din Africa, mereu se intampla asta.

Cei mai influenti, carora pilele le raman afara si au cuvinte de spus in orice privinta, vor avea parte de sex chiar daca el vine de la un barbat sau de la o femeie. Care-i problema? Problema e ca Adevarul este un tabloid ordinar cand dezgroapa asa mizerii de articole de ultima pagina de Libertatea. Inteleg ca e ceva interesant, ca vai!, cel mai iubit fiu al popor socialist primea vizite prin dos, dar nu merita atat spatiu in ziar.

Socialistii nu ingaduiau relatiile homosexuale, dar a zis cineva ca ele nu erau? Oamenii tot aveau stane pe atunci, la tara aceleasi lucruri se intampla ca acum. Gata, nu-i un soc ca in puscarii daca n-ai pile se intampla asa:

Fundul tau in libertate: .
Fundul tau in inchisoare: O

Reclame

Comments on: "Ceausescu a primit-o la namol" (1)

  1. daca era duma scoasa de diaconescu mai intelegeam….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: