Omul în toate gândurile lui

Nu sunt mândru că trăiesc pe aceeași planetă cu alții prea proști. Desigur, nu toți sunt așa, dar mulți bat recordul cu siguranță. Să zicem că avem drepturi, deci clar suntem pe Pământ, iar drepturile, de multe ce au fost, le-am dat tuturor, chiar și minorităților sexuale. Ce-s minoritățile sexuale? Sunt acele grupuri alcătuite dintre pederaști, cei care se freacă în cur mai des decât freacă nesul pe scara blocului o țigancă fără loc de muncă. Așa, și le-au trebuit drepturi ca să nu mai fie discriminați. Bine, fie, treacă de la majoritatea “heteroiților” și către ei, dar eu nu înțeleg o sumă de aspecte înșirate mai jos.

1. Nu vrei o femeie, nu vrei să dai șobolanul la mâță cum fac oamenii de mii de ani, am înțeles, dar de ce să afirmi că ești gay? De ce să ții cu îndârjire de orice jeg de paradă în care poți arăta că tu urci nămolul la deal altora sau că alții îți înjunghie checu’? Chiar nu ne pasă, nouă celorlalți, chiar nu dorim să știm ce mârlești în dormitor, cum nici ție nu-ți pasă unde coborâm noi bușteanul.

2. Ești pe invers, ești pederast, ești pidosnic, folosești sfincterul cu două sensuri etc. Dar de ce să te doară de termenii cu care ești abordat? Rămâi același poponar, băiat vesel, spart în cur, găozar, frecător în cur, mediu de creștere al oxiurilor. Dar nu, ai pretenții la denumiri pompoase, “minoritar sexual”, “homosexual”, “gay” – pentru cei care nu au chef să spună “homosexual”, de parcă nu tot acolo ajungem cu definiția.

3. Chiar nu-i pasă nimănui de suferința ta. Chiar nimănui! Ai probleme cu discriminarea? Nu veni la TV să te plângi, fugi pe forumuri dedicate pe net și spune-ți păsul. Nu vreau să aflu cum ai fost bătut cu pietre în Sculenii din Deal. Nu vrea să știu cum ai fost scuipat cu flegme mai mari decât marile inundații la Cocotierii din Vale. Fii ce ești, fii ce ți-ai asumat, dar fără pretenții de a fi mai presus de alții. Alții care nu-s cu inversiuni la capitolul sexualitate.

4. Care este noima gesturilor feminine? Homosexualii din istorie nu aveau așa ceva, deci nu te mai chinui să pari o pizduță cu cârnat între picioare. Fii ceea ce ești, adică bărbat, pentru că femeie ai fi foarte urâtă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: