Omul în toate gândurile lui

Urata din povesti

Iar cand ceasul va bate miezul noptii de trei ori, urata din povesti va pleca intr-un bostan fermecat peste mari si tari, facand o muie pana acolo. Astfel se anunta inceputul articolului, de altfel foarte scurt, despre frumusete.

Femeia isi permite sa fie oricum, curva, proasta, muista, multa la parinti, putina la parinti, saraca, bogata, dar trebuie neaparat sa fie frumoasa. Trebuie sa se incadreze intr-un tipar de frumusete. Niciunui barbat nu-i pasa daca e proasta, nu o ia pentru creier, o ia cat sa fie frumoasa, nu are de gand sa se insoare cu ea. Cand va veni momentul cazniciei (la picioarele ei) va alege alta, nu pe-aia frumoasa care-l poate lasa.

A, si la fel e si in cazul femeilor, doar ca unele frumoase sunt mai nesigure pe ele, astfel ca iau niste baieti mai urati. Si cuiul din sicriu, n-am vazut sau auzit de dragoste la prima vedere prin intemediul creierului. Toate au fost prin am vazut, am placut.

Reclame

Comments on: "Urata din povesti" (1)

  1. […] homuluniversalis.wordpress.com : Iar cand ceasul va bate miezul noptii de trei ori, urata din povesti va pleca intr-un bostan fermecat peste mari si tari, facand o muie pana acolo. Astfel se anunta inceputul articolului, de altfel… ( in urma cu cateva secunde ) 0 vizualizari  |  via Nelida |  Ingroapa |  |   |  | Literatura […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: