Omul în toate gândurile lui

Ultimul articol, cel de aici, a starnit cateva comentarii, iar ca sa arat ca Raiul poate nu e asa rau, scriu acest articol, alte 5 motive, dar pentru Rai.

1. Curatenia – Nu-ti mai faci griji legate de ea niciodata. Daca in Iad mai sare cate un jaratec pe jos, pucioasa si smoala lipicioasa, aici nu exista riscul asta. Este ca un spital european din Austria fata de unul din Romania. Un avantaj major.

2. Protectie – Gandeste-te ca esti langa seful mafiei sau langa premierul tarii, asa si aici. Esti langa Dumnezeu, langa Iisus, iar daca ai ajuns aici meriti putin din protectia lor, astfel ca o vei primi ca doar de asta te-ai abtinut de la multe in viata.

3. Meditare – Linistea si muzica de relaxare este aici, nu exista rock, metal, nimic din aceste poluari fonice. Nici hip-hop-ul cu toate injuraturile sale. Aici esti ca un calugar shaolin in templu, poti medita la orice, iar timp ai din plin.

4. Oameni unu’ ș-unu’ – Doar aici au ajuns toti cuviinciosi, toti cei buni, nu vor indrazni sa te bata, fure, violeze, sodomizeze, injure etc. Vei fi ca o omida in cocon, vei mai fi inconjurat de dragoste si respect decat ai fost vreodata. Si vine gratis. Aici cred ca este si Sir Newton. Pentru a imparti un mar cu el zic ca merita.

5. *not found*

P.S.: Serios, chiar am vrut sa incropesc lista cu 5 motive, dar adevarul este ca nu exista al cincilea, nu vad alt motiv demn de luat in calcul, chiar nu. Daca exista, si l-am omis, imi poate fi semnalata asta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: