Omul în toate gândurile lui

Scurt si la subiect!

Blogatu a venit cu ideea de a face o carte a bloggerilor care sa contina cinci articole. Primul capitol se numeste „Cand, cum si de ce am devenit blogger?”. Ce aveti de facut: scrieti un articol de maxim 500 de cuvinte in care sa abordati inceputul vostru in ale blogging-ului. Dupa ce il scrieti, trimiteti articolul intr-un mail la blogatu (@) gmail.com . Evident, nimeni nu va interzice sa-l publicati pe blog-ul personal 🙂 Atentie mare: acest prim capitol se poate scrie pana la sfarsitul lunii August !

De curand s-a lansat tema celui de-al doilea capitol: „Despre ce scriu pe blog”. Dead-line-ul pentru acest articol este 14 Septembrie 2011. Mai multe detalii suplimentare cu toate cele necesare se gasesc AICI .

Eu am scris primul capitol si va recomand sa scrieti si voi din mai multe motive. Primul ar fi apropierea de comunitatea Blogosferei, al doilea publicitatea. 🙂 Nu e greu deloc sa te uiti in spate si sa vezi pasii prin care ai trecut. Indiferent cat de greu sau usor a fost, totul e comic intr-un final.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: