Omul în toate gândurile lui

„Vocile din cap imi zic, nu te opri din scris”.

Articolul de fata se vrea o lista, deloc exhaustiva, pentru fete. Aceasta ar trebui sa le devina biblie, decalog, desi nu-s 10, si orice altceva ar mai fi de pret. Majoritatea barbatilor in numele carora voi vorbi aici nu sunt manelisti prosti, boi de oras, mitocani de staul, alcoolici de cariera, neciopliti din topor sau intelectuali calcarosi. Ei sunt barbatii obisnuiti, obisnuiti cu anumite lucruri de la femei, obisnuiti cu anumite defecte ale femeilor, iar acestia sunt aceia pentru care majoritatea femeilor se bat.

Fara detalii.
Nu ne pasa de barfe, nu vrem sa stim cu cine si-a rupt baierele vreo mondena, nu ne pasa ca o prietena de-a voastra a fost inselata, desi noi v-am spus mai demult ca aia risca sa fie o nefututa in viata. Nu vrem sa stim decat ce ne intereseaza, iar daca ne prezentati ceva futil, il vom ignora, adica vom fi porci in viziunea voastra. Nici voua nu va pasa de povestile noastre cu ce mui au dat sau ce au futut prietenii nostri.

Nu murim de foame.
Nu va mai laudati ca stiti sa gatiti. Daca nu aveti pe deget un inel caruia i se spune „de logodna” sau o verigheta nu ne pasa ce sufleu faceti, cum iese tortul de visine cu umplutura de branza cu mucegai sau ca stiti cat bors se pune la ciorba. Nici daca stati cu noi nu ne pasa, pentru ca nu suntem o familie ca sa va indepliniti rolul de casnice. Vrem doar sa stiti sa faceti o cafea.

Fara vorbe despre copii.
Majoritatea majoritatii barbatilor de care vorbesc aici vrea un copil, dar nu vrea sa discute despre asta. Cand este momentul si v-am lasat „un pic” gravide atunci putem incropi planurile dezvoltarii echilibrate ale aluia mic. Inainte de asta nu vrem sa despicam labiile problemei in mai multe pozitii teoretice.

Fara ofense la adrea mamelor.
Simplu: niciun barbat nu vrea ca mama sa-i fie criticata. Daca nu este un orfan sau renegat de familie, el isi iubeste mama, indiferent de cum a fost ea, proasta, curva, alcoolica, lenesa sau violenta. Va sta bine cu dintii in gura, nu? Atunci fara cuvinte tari la adresa mamelor.

Alte 4 amanunte AICI.

Comments on: "Amanunte de stiut (pentru fete)" (6)

  1. =)) absolut genial !!!

  2. un anonim said:

    majoritatea majorității bărbaților care „vrea”, așadar.

    trist.

    • Sfântu' Așteaptă said:

      Tu ori nu stii gramatica ori nu stii sa citesti. Sau chiar te prefaci bine ca nu stii in ambele cazuri? Majoritatea nu vrea.
      Trist la tine, intr-adevar.

    • „Majoritatea” este subiectul. In mod normal, subiectul se acorda cu predicatul, aici „vrea”. Unde e eroarea? :-??
      Trist, dar pentru cei ce deschid o carte celebra pentru a o nota ca citata sau doar, pentru cei ce n-au prestat atentie la orele de gramatica.

  3. un anonim said:

    majoritatea vrea. majoritatea bărbaților vor.

    • Sfântu' Așteaptă said:

      Ursulet, plimba-ti lantul si bila ca ruginesc. Cand vei afla ce e ala context si gramatica mai vino pe aici. Pana atunci iesi pe varfuri.

Lasă un comentariu